2020-08-27 07:47:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ne foglalkozzon most olyan dolgokkal, amik nem önre tartoznak

Napi horoszkóp augusztus 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Nyilas jegyén halad keresztül. Ne foglalkozzon most olyan dolgokkal, amik nem önre tartoznak. Hiába akar puszta jóindulatból beleszólni valakinek az életébe, ha az illető nem kér a törődéséből! Bánjon óvatosan a háztartási gépekkel is…

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Munkahelyi sikerei plusz pénzt hozhatnak. Vigyázzon, a szokásosnál nagyobb kedvet érezhet ahhoz, hogy próbára tegye partnere türelmét, és felébressze a féltékenységét! Egy állásajánlat jelentős változást hozhat, ha mer kockáztatni.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Elképzeléseit most érthetetlen kishitűséggel tálalja azoknak, akiktől a megvalósításuk függ. Vigyázzon, ha egy Skorpió nemrég megorrolt önre, épp a bosszún törheti a fejét... Meg akarják hódítani? Ne adja magát könnyen!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Nyilas-hold miatt aktív és sikeres nap elé néz, legyen hát nyitott az újra! Munkahelyi kapcsolatait kedve szerint alakíthatja. Magánélete nyugodtnak ígérkezik, este kellemes meglepetés éri. Jól gondolja meg, mire költi a pénzét!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kellő ütemben halad a napi munkáival, mégis úgy érzi, szinte semmire sem jut. Túlságosan sokat követel magától! Egy azonnali döntésnél ne befolyásolják mások elvárásai, tegye azt, amit a szíve diktál!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Spóroljon: rövidesen olyan befektetési lehetősége adódik, amit kár lenne kihagynia, ehhez azonban egy nagyobb összegre lesz szüksége. Elkerülhet egy baklövést, ha nem kér szívességet idősebbektől, és nem alapozza sikereit rokonaira.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Munkahelyén legyen merész és kezdeményező – a szavait azonban kövessék tettek is, mert ha puszta frázisokkal próbálja motiválni a környezetét, saját maga dönti romba a karrierről szőtt álmait!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Most bárkit hajlandó tanácsokkal ellátni. Az emberek ki vannak éhezve a biztatásra, bókoljon hát! A siker érdekében legyen célratörő, kezdeményező és határozott, a problémák megkerülése nem jó megoldás.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Nyilasban van. Könnyebben veszi az akadályokat, a munkahelyi légkörre sem panaszkodhat. Még sikeresebb lesz, ha módszeresen végzi feladatait. Egy ideje vállalkozást fontolgat? Most tegye meg az első lépéseket!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha egyedül nem tud megoldani valamit, kérjen segítséget, pár ismerőse alig várja, hogy hozzá forduljon! Valaki borsot törhet az orra alá, a legjobb, ha az egészet elintézi egy kézlegyintéssel.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy ideje korlátozva érzi magát. Próbálja kiiktatni a felesleges dolgokat az életéből: ha kevesebb a gondja, türelmesebb lesz. Vegye figyelembe, hogy a mai nap nem alkalmas komoly pénzügyi tranzakcióra!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy ideje korlátozva érzi magát. Próbálja kiiktatni a felesleges dolgokat az életéből: ha kevesebb a gondja, türelmesebb lesz. Vegye figyelembe, hogy a mai nap nem alkalmas komoly pénzügyi tranzakcióra!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: